Nuffnang

Tuesday, 11 August 2015

Belajar Bina Blog Kedai Dan Bisnes Menggunakan Instagram

Teks: Haryati Dulbahri

Salam pagi semua ;-)

Pagi ni jam 8 pagi ada appointment antenatal di klinik. Alhamdulillah sudah masuk 21 minggu usia kandungan. Lebih nikmat lagi ini adalah pengalaman pertama saya mengandung ketika sudah tidak bekerja di pejabat. Lama juga jarak usia kandungan dengan anak yang no. 2. Beza empat tahun, kali ini tentunya amat berbeza sekali pengalaman mengandung. Rasa macam mula-mula mengandung anak pertama pun ya. Kalau dulu kena mohon pelepasan dengan majikan untuk pergi buat pemeriksaan doktor. Tapi kini tidak lagi. Tidak perlu berkejar masa dan sudah tentu masa sekarang lebih fleksibel berbanding dahulu.

Baik, sementara saya masih sempat mengemaskini blog ini, kami di ABDR masih menerima pendaftaran untuk Kelas Asas Blog dan Beriklan di Instagram. Untuk berbisnes, kita mulakan dengan modal yang seminimum mungkin. Kita gunakan medium pemasaran yang mudah dan percuma di Internet. Ini termasuklah blog (blogspot), facebook dan instagram. Saya percaya ramai yang sudah mempunyai akaun facebook dan instagram, tapi tahukah kita cara dan teknik yang betul untuk berbisnes online menggunakan medium sosial ini?

Mahu belajar bersama kami di ABDR? 
Boleh mula apabila sudah sedia. Boleh mula belajar bina blog kedai dan bisnes menggunakan instagram dengan menyertai Kelas Asas Blog dan Fanpage serta Beriklan di Instagram yang akan berlangsung seperti berikut:-


Sebarang pertanyaan/ pendaftaran selanjutnya, boleh terus hubungi:-

Yati Dbahri
Pengurus Online ABDR
SMS/ Watsap/Teleram: 019-6627100
PM di FB: yati.dbahri
Email: haryatidulbahri@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POPULAR ENTRI DI WAHM CORNER

KLIK JER!

KLIK JER!

KLIK JER!

NUFFNANG