Nuffnang

RAKAN NIAGA ABDR


Assalamualaikum w.b.tBerita gembira untuk kalian semua. Kami di ABDR buka peluang secara besar-besaran kepada kita semua yang berminat untuk sama-sama menjana pendapatan dari rumah dengan menyertai kami di ABDR sebagai Rakan Niaga (Pengurus Online). InsyaAllah, barisan guru-guru online di ABDR akan membimbing dan membantu kita untuk mula membina platform pula.

APAKAH PRODUK DAN PERKHIDMATAN AKADEMI

Di ABDR, kami menyediakan produk digital dan servis digital seperti berikut:

1. EBOOK dan Pakej Ebook
2. TAPAK IKLAN dan pakej pengiklanan
3. KELAS ONLINE dan pakej kelas
4. PERKHIDMATAN menempah blog

Untuk mengetahui produk dan perkhidmatannya dari masa ke semasa, kalian akan di serap masuk ke dalam laman rakan niaga di mana info terkini akan diberikan di sana.


APAKAH TUGAS RAKAN NIAGA

Rakan Niaga bertugas sebagai Pengurus Online dan mempromosikan produk-produk utama Akademi Bekerja Di Rumah. Mudahnya, kerja-kerja pengurusan dan jualan hanya perlu dijalankan di rumah atau di mana sahaja asalkan di hadapan talian internet tanpa perlu keluar rumah dan tanpa perlu pos produk. Apa yang kita perlukan hanyalah komputer/laptop, telefon bimbit atau gadget beserta talian internet. Semuanya hanya di hujung jari kita.


BAGAIMANA UNTUK MENJADI RAKAN NIAGA

1. Setiap yang berminat menjadi Rakan Niaga perlu mendaftar keahlian terlebih dahulu.
2. Kemudian perlu menyediakan blog seperti yang telah distandardkan oleh Akademi dengan tambahan pengkhususan blog masing-masing. (ia akan ditunjukkan langkah demi langkah oleh pengurus akademi)
3. Seterusnya blog yang telah mencapai standard akan memasang tabs page utama yang memperkenalkan dan mempromosikan pakej akademi seperti ebook digital, kelas online, dan tapak pengiklanan maya di SOHO Directory.
4. Seterusnya langkah demi langkah akan diberikan apabila mula mendapat pelanggan.


APAKAH KELEBIHAN MENJADI RAKAN NIAGA

Dapat menambah pendapatan dengan menjual produk dan perkhidmatan digital secara online sahaja. Tidak memenatkan atau memerlukan kos lain seperti masa, tenaga dan wang ringgit untuk menjalankan promosi atau jualan. Semuanya boleh dilakukan di rumah atau di mana-mana dengan menggunakan komputer, internet dan gadget pintar yang lain. 


BERAPAKAH BAYARAN PENDAFTARAN

Nilai pelaburan sebagai bayaran pendaftaran adalah sebanyak RM300 sahaja.

Pakej Rakan Niaga:
  • Bonus 1: Bonus 4 buah Ebook: 1) Ebook Belajar Asas Blog; 2) EBook Super WAHM Super Mom; 3) Ebook Mula Bisnes Butik Online/Offline; dan 4) Ebook 101 Idea Home-Based Bisnes
  • Bonus 2: Bonus pakej pengiklanan produk dan perkhidmatan masing-masing di SOHO Directory: www.sohodirectory.blogspot.com
  • Diserap masuk dalam laman rakan niaga dan group sokongan rakan niaga

BAGAIMANA INGIN MENDAFTAR SEBAGAI RAKAN NIAGA

Isi borang tempahan ini untuk pendaftaran sebagai Rakan Niaga: 

Untuk sebarang pertanyaan selanjutnya, boleh hubungi saya melalui:

SMS/Whatsapp/Telegram: 019-6627100
Email: haryatidulbahri@gmail.com
FB Official: Yati Dbahri
FB Fanpage: WAHM Corner

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POPULAR ENTRI DI WAHM CORNER

KLIK JER!

KLIK JER!

KLIK JER!

NUFFNANG